En tee tällä kertaa pitkää kirjoitusta vaan tyydyn kirjoittamaan tulokset.

Alkuerissä sain melko helpon sarjan jossa oli vain muutama vaikea vastus joten voitin kaikki ja olin alkuerien jälkeen rankingissa toisena.

Ensimmäisenä cup vastustajana oli Janne Asplund, jonka voitin 15-10. Toisena Olli-Matti Karhunen jonka voitin 15-10. Kolmantena Markus Kyllönen, oma seurakaveri, jonka voitin yllätys, yllätys 15-10.

Viimeisenä ottelunani tuli vastaani erittäin tuttu vastustaja Niko Vuorinen. Meillä on aina erittäin tiukat ottelut, ja niin oli tälläkin kertaa kun tilanne meni jatkoajalle tilanteessa 14-14. Niko sai tällä kertaa edun, ja huomasin ettei hän halunnut selvästikkään hyökätä, joten lähdin itse painostamaan. Näin paikan ja tein hämäyksen. Olin tämän jälkeen lähtemässä hyökkäykseen, mutta Niko onnistui saamaan vastapistoetäisyyden, joten yritin perääntyä hyökkäyksestä ja saada kiinni hänen terää, mutta tämä ei onnistunut ja Niko hyökkäsi saaden pisteen ja voitten minut 15-14.

Tulin siis pronssille. En ollut surullinen tai vihainen lopputuloksesta, sillä olen niin usein ottanut Nikoa vastaan ja ottelut ovat aina erittäin tiukkoja. Joten tällä kertaa näin päin.