Alkuerieni ensimmäiset ottelut olivat erittäin helpot. Sain ensiki vastaani Argentinalaisen Taccanin, jota vastaan sain 4-0 johdon, mutta lattiapiston ja tuplan takia ottelu loppui 5-2. Sitten sain vastaani Nigerialaisen Odeleyen, tämäkin vastus oli erittäin helppo ja voitin hänet ilman ongelmia 5-0. Tämän jälkeen sain ensimmäisen kunnollisen vastustajan. Sveitsiläinen Pirek on vasenkätinen, pitkäkahvainen, erittäin hyvä miekkailija. Sain painostamalla ensimmäiset kaksi pistoa, jonka jälkeen hän hermostui ja lähti hyökkäämään ja sain yhden piston ja yhden tuplapiston. Lähdin tämän jälkeen nopeaan hyökkäykseen ja sain pisteen hänen reidestä. Pirek oli erittäin ärsyyntynyt tämän jälkeen ja teki hieman huolimattoman hyökkäyksen josta otin sitten tuplapiston voittaen hänet 5-3.

Seuraava matsi oli Kazakstanilaista Deryabinia vastaan. Tässä ottelussa tuomarimme teki virheen ja antoi väärän tuomion meille. Hän antoi meille alkuerissä passiivisuus keltaisen vaikka tätä kuulemma ei saisi antaa. Tämän takia minulle tuli erittäis suuri kiire kiriä hänen saamaa pistettä kiinni ja typerästi hyökkäsin ja hävisin hänelle 5-1. Minulla olisi ollut mahdollisuus voittoonkin ellei kyseistä passiivisuutta olisi tullut. Yritin kerätä itseäni kun tuli seuraava ottelu erämme parasta miekkailijaa vastaan.  Saksalainen Schmidt. Annoin hänen hyökätä koska  hän teki sitä kaikissa muissakin otteluissa. Sain erittäin hyviä väistöpistoja joista pääsin 2-0 johtoon. Annoin hänen jatkaa painostusta ja sain kaksi tuplaa jolloin ottelu oli 4-2. Hieman varomattomasti yritin saada viimeistäkin tuplaa, mutta hän otti niin vahvan väistön, että miekkani melkein lensi kädestäni ja kavensi tulosta 4-3. Tässä taas tein saman kun Pirekkiä vastaan eli hämäsin ylös ja hyökkäsin häntä reiteen, voittaen 5-3.

Pääsin cup kierroksille hyvillä tuloksilla ja sain vastaani Mexikolaisen Trujillon. Hän oli itse asiassa melko vahva miekkailija,  hänen hyökkäykset olivat nopeita ja hän oli hyvä väistämään, mutta sain heti alkuun johdon ja pystyin pitämään sen koko ottelun ajan. Lopussa hän alkoi ottamaan pisteitä kiinni mutta voitin hänet pistein 15-11.

Viimeisenä ottelunani vastaani tuli Turkin Sendut. Olen aiemmin ottanut häntä vastaan ja pärjännyt hyvin. Tosin tänään ei selvästikkään ollut minun päiväni sillä yritin kaikkea ja kaikki epäonnistui. Hävisin sitten tuloksin 15-7.

Lopputulokseni oli 38.  Olen vähän pettynyt tulokseen sillä olisin pystynyt paljon parempaan. Minulla olisi ollut hyväkin mahdollisuus päästä parhaan 16 joukkoon, mutta ikävä kyllä tällä kertaa ei näin tapahtunut.