Tätyy kyllä myöntää, että Sm-kisat eivät menneet ihan suunnitelmien mukaan. Huono fiilis alkoi jo aamulla. Vaikka pystyin voittamaan alkuerissä kaikki otteluni, ja olin rankattu toiseksi alkuerien jälkeen, minulla ei ollut kunnollista fiilistä.

Sain otettua ensimmäiset kaksi cup ottelua melko helposti ja pääsin kahdeksan parhaan joukkoon. Siellä sain vastaani Kukkosen jota vastaan olen usein ennenkin ottanut hyvin. Tällä kertaa en. Vaikka mitä tein jäivät yritykseni huonoiksi räpellyksiksi ja hävisin ottelun aivan ylivoimaisesti. Olin siis kuudes koko kisassa. Paremmin kuin viime vuonna, mutta huonommin kuin sitä edellisellä. Onneksi oli vielä seuraavan päivän Masters kisa.

Masters kisa on kilpailu, jossa vuoden aikana on neljä kisaa ja neljä miekkailijaa jotka ovat näistä kisoista saaneet parhaat pisteet ottavat finaalin ja voittajat saavat rahaa.

Ensimmäinen otteluni oli Mellasta vastaan. Ottelu  oli tiukka, niin kuin aina, mutta koska sain alkuun johdon niin pystyin pitämään sen loppuun asti ja voitin ottelun 11-8. Finaalissa sain vastaani seuratoverini Vesterisen. Ottelu oli myös erittäin tiukka, sillä Vesterinen sai muutaman pisteen johdon alussa ja ottelussa tuli useita tuplapisteitä. Ottelu oli viime hetkiin asti tiukka, mutta sain tehtyä muutaman hyvin ajoitetun hyökkäyksen ja voitin ottelun 15-12.

Habdalla meni sinä viikonloppuna muutenkin hyvin, sillä Masters sarjan kahdeksasta ikäluokasta Habda voitti viisi.