Päivä 3

Kisat alkoivat hieman huonosti, kun ensimmäisessä ottelussa olin 4-0 häviöllä. Sain häntä vähän kiinni mutta ottelu loppui 5-3. Sain muutaman voiton ja hävisin taas muutaman. Viimeisessä alkuerä ottelussa vastaani tuli Venäläinen Glazkov. Ottelu oli tiukka, mutta hän onnistui voittamaan minut 5-3. Alkuerä voittoni oli 3-3. Näillä voitoilla pääsin suoraan 64 joukkoon ja sain ensimmäisessä cup ottelussa vastaani tanskalaisen Caningin . Pienen alkujännityksen jälkeen olimme 7-7 tasatilanteessa. Keskityin kunnolla viimeiseen erään ja voitin ottelun 15-9. Viimeisenä otteluna vastaani tuli taas kerran Glazkov.

Glazkov on vasenkätinen ja pitkäkahvainen, erittäin vahva miekkailija. Tämä teki hänestä erittäin vaikean vastuksen minulle. Tämän takia hän sai pienen johdon heti alkuun. Otimme muutaman tupla piston ja menimme sitten viimeiseen erään. Tein muutaman erittäin tarkan hyökkäyksen, ja pääsin yhden piston päähän, jolloin tilanne oli 9-8. Tämän tilanteen aikaan, aika alkoi loppua kesken, ja minun  piti yrittää jotain nopeasti. Tein tällöin muutaman huonon päätöksen, ja hän sai otettua pisteet niistä. Jatkoin yrityksiä, mutta en pystynyt saamaan kiireessä häntä kiinni, ja ottelu loppui 15-10.

Olin 31 kisassa. Olisin voinut päästä pidemmälle, jos minulle olisi tullut joku toinen vastaan, mutta tällaista miekkailu on. Olin tosin tyytyväinen miekkailuuni.