Alkuerät olivat minulla tällä kertaa erittäin vaikeat.

Erääni kuului Glazkov, joka tuli jo tutuksi viime Em-kisoista ja joka on ollut junioreiden ranking listalla maailman 1. Gyorgyi, vasenkätinen banaanikätinen vastustaja, joka kuuluu Unkarin junioreiden parhaimmistoon. Bino joka kuuluu maailman 10 parhaan joukkoon junioreissa. Karadeniz, Turkkilainen miekkailija joka on minuakin päätä pidempi. Sekä Bulgarialainen ja Slovakialainen, jotka olivat hyviä miekkailijoita, mutta eivät tarpeeksi hyviä, että jaksaisin etsiä heidän sijoituksiaan.

Aloitin hyvin voittamalla nämä nimeltä mainitsemattomat Bulgarialaisen ja Slovakialaisen. Jatkoin myös hyvin voittamalla Karadenizin 5-2, jolle hävisin viime MM-kisojen joukkuekisassa. Mutta ongelmat alkoivat kun sain vastaani eräni parhaimmiston. Jokainen heistä otti erittäin hyvin, enkä saanut itsestäni irti minun täyttä potentiaaliani, joten hävisin heille jokaisella.

Kolmen voiton turvin pääsin tosin Cup-kierroksille, ja sain vastaani Sveitsin Paravicinin. Ottelu oli tasainen alusta asti. Hän sai muutama pistettä, jonka jälkeen tasoitin. Tätä tasapeliä jatkui viime hetkille. Lopussa hän tosin sai kolmen piston johdon 13-10, mutta sain otettua hänet uudestaan kiinni. Kun sain hänet kiinni oli jäljellä kymmenen sekunttia, joten keskittymiseni herpaantui vähän, ja hän sai nopean hyökkäyksen läpi. Lähdin viimeiseen hyökkäykseen, mutta hyökkäys oli vähän hätiköity, joten vastustajani sai nopean vastahyökkäyksen puolustukseni läpi, ottelu siis jäi lopputuloksiin 15-13.

Tunsin kisan aikana samanlaista väsymystä, jota olen tuntenut muutamassa edellisessä kisassa, joten ajattelin, että ehkä olisi paras jos aloittaisin kesäloman. Joten toivotan kaikille mukavat kesät, ja jatkan kirjoittelua syksyn puolella.