Siintä onkin pikkasen aikaa kun viimeksi tänne kirjoittelin. Tuollainen kolmen kuukauden pituinen,  intin ja joululoman tuoma laiskuus iski päälle ja en saanut vain mitään kirjoitusta aikaiseksi. Mutta pyrin tästä eteenpäin vähän useammin tätäkin sivustoa päivittää. Eli aloittakaamme kisoista jotka ovat jo menneet.

Kupittaa oli kauan sitten ja ei mennyt täysin suunnitelmien mukaan…

Kauden ensimmäinen KUNNOLLINEN MC-osakilpailu oli Tanskan Kööppenhaminassa. Taitaapi olla toinen kerta kun kyseisessä kisassa olen käynyt, viime vuoden ollen ensimmäinen kerta. Vuosi sitten menin häviämään jollekkin erittäin omituisen tyylin omaavalle Thomas Garethille Brittilästä. Jäin sijoitukselle 17, eli tänä vuonna toivoin edes jonkinlaista parannusta tulokseen.En voinut odottaa liikoja olinhan jo kuukauden päivät ehtinyt armeijan leivissä olla ja harjoitusmäärä oli jäänyt melkoisen vähäiseksi.
Alkuerissä sain vastaani tuttuja. Turkkilainen Böjte, jonka viime vuoden saman kilpailun juniorikisoissa voitin, sekä Tsekkiläinen (en jaksa katsoa Tsekin oikeinkirjoitusta) Cupr, jota vastaan olen muutamia kertoja aikaisemmin ottanut hyvillä tuloksilla. Tällä kertaa tulokset kumpaakaan vastaan eivät olleet kehumisen arvoiset ja menin häviämään heille 5-3 ja 3-2. Hävisin myös jollekkin Norjalaiselle, mutta siintä ei puhuta…
Olin siis ränkätty tässä 80 miekkailijan kisassa keskivaiheille neljänneksikymmenenneksi. Sain siis vastaani alussa ehkä vähän helpompia vastuksia jotka käyn näin ohimennen läpi. Ström Johan SWE voitto 15-6. Königswieser Justus AUT voitto 15-4.

Mutta sitten päästäänkin mielenkiintoisiin matseihin, kun 16 cupissa sain vastaani Ruotsin Gustavssonin. Gustavsson on pieni mies ja erittäin nopea. Sain pidettyä ottelua tasoissa suuren osan ajasta Ruottalaisella oli kauhea hinku hyökätä ja hän niitä sai läpikin enemmän kuin kehtaa myöntää. Gustavssonin innoikkuus teki tulosta ja hän pääsikin viimeisen erän loppupuolella 12-10 johtoon. Tässä ei muuta auttanut kuin pyytää (insert your preferred god here) muutamia palveluksia ja tämä mystinen voima näytti hymyilevän, sillä pari seuraavaa pistoa tuli selllaisilla hipaisuilla, että taidoksi niitä ei voi laskea. Onnistuin hyvällä vastapistolla ja vähäisen myöhästyneen väistön tuottamalla tuplalla saamaan tilanteen edukseni 14-13. Viimeiseen pistoon käytin noin kolmenkymmenen sentin pituusylivoimaani ja hankin varman tuplan. Voitto ja matka 8 kuppiin lukemin 15-14.

Seuraavaksi tuli taas vanha tuttu. Hallitseva Euroopan mestari, 5-kertainen sat Mc voittaja, kaksinkertainen MC voittaja ja muita mitalleja saanut Frederik Von Der Osten. Eli mukava matsi tulossa…
Otin heti alkuun muutamia mukavia, iloisia ja säteileviä pisteitä jotka antoivat minulle muutaman pisteen johdon. Ottelua seuraavan kymmenpäisen Tanskalaisen yleisön masentuessa jatkoin omia melko tyylikkäitä vastapistoja, ja jopa muutamaa flessiä jotka mahtoivat näyttää erittäin karuilta, mutta näiden ansiosta pystyin pysymään omalla takarajallani ja napsia rauhallisesti pisteitä kun Osteni raivokkaasti niitä yritti saamaan. Lopun lähestyessä olin johdossa 14-11. Tässä tilanteessa tein virheistä vakavimman ja pyrin saamaan vastapistoa voittaakseni. Tämä ei onnistunut yllätys yllätys, ja Osteni kavensi 14-13. Olihan jotain pakko tehdä ja nopean vastahyökkäyksen ansiosta sain tuplani, olin iloinen siintä ja vein sen kotiin ja pidin sitä lemmikkinä. Neljän parhaan joukkoon tuloksella 15-14.

Semifinaalista en tule paljoa kertomaan, sillä laitan muutamia videoita, joista itse saatte katsella miten matsi meni. Tosin tulen sen kertomaan, että koko päivän syömättömyyden, nukkumattomuuden ja juomattomuuden takia alkoi vähän voimat loppumaan ottelun loppupuolella.

Finaalistakaan en paljoa tule kertomaan, videot pitäisivät olla esillä jossain kohtaa.
Vastustajani tosin oli myös yhtä suuri yllätys kuin se, että itse olin finaalissa. Sain vastaani inttikaverini Seeven. Hän myös oli käynyt erittäin vaikean tien finaaliin.  Koska itselleni annoin urotekoihini yli 500 sanaa, täytyy minun antaa Seevelle ainakin 10. Seeve-Jensen 15-13. Seeve-Bronizewski 15-12. Seeve-Robl 15-11. Seeve-Schmid 15-8. Seeve-Seidl 14-13 ja siintä pääsimmekin finaaliin.

Ottelu oli erittäin tiukka, Seeven johtaessa koko ajan, mutta viimeisessä erässä onnistuin kuitenkin kääntämään tilanteen ja jatkoajalla Seeven harkitsemattomasta flessistä johtuen sain tehtyä oman syväkvarttini ja voitin ottelun 12-11.

Eli siintä tulikin ensimmäinen maailmancupin osakilpailun voitto. Pienimuotoinen nousu viime vuoden kisasta. Mutta nyt täytyy mennä pinkka ja punkka tarkastukseen, eli kirjoittelen seuraavaa novellia kohtapuoliin. Ellei se laiskuus taas iske. Joka on melko mahdollista…