Näinä päivinä ei paljoa tapahtunut. Päivät menivät samaan herää, syö, treenaa, nuku periaatteella joten paljoa kirjoitettavaa ei ollut.  Tätä ei myöskään helpottanut se, että netti oli erittäin epäystävällinen joten en päässyt edes kirjoittamaan.

Tänään 29 päivä tosin oli viimeiset treenit ja lähtö kohti Moskovan keskustaa alkoi. Kello kolme checkasimme itsemme ulos huoneista ja menimme alas odottamaan bussia. Bussin piti tulla tasan kolmelta mutta siinä sitten kestikin vähän yli puoli tuntia kun bussi tuli. Bussiin tosin mahtui vain parikymmentä ihmistä joten loput 40 meistä jouduimme jäädä odottelemaan seuraavaa bussia. Tämän piti tulla kahdenkymmenen minuutin päästä. Näin ei kuitenkaan tapahtunut. Bussia odoteltiin sitten yli kaksi tuntia. Bussi oli myös sellainen romu, että oli melko lähellä, että olisimme joutuneet työntämään sitä. Ajoimme siis hidasta tahtia Moskovaa kohti, ja pääsimme vihdoin paikan päälle kello kahdeksan. Eli se 60 kilometrin matka leiriltä hotellille kestikin vähän yli viisi tuntia.

Tosin hotelli yllätti minut aivan totaalisesti. En ole elämäni aikana ikinä nähnyt mitään näin massiivista. Tämä hotelli on melkein itäkeskuksen kokoinen, ja erittäin fiini. Saimme sitten huoneemme ja pääsin vielä toisiksi ylimpään kerrokseen josta on upeat näkymän Moskovaan. Iloinen yllätys oli myös, että lounas ja illallinen, jotka ovat ilmaisia, ovat buffet tyylisiä joten saa herkutella rauhassa.