Heti aamusta aamiaiselle johon menimme viimeisinä ja saimme juuri ja juuri ruokaa. Sieltä huoneeseen nukkumaan vielä. Heräsimme siihen kun joku hakkasi huoneemme ovea ja sen takaanta tulikin yksi leirin järjestäjistä. Hän kertoi, että olemme myöhässä treeneistä. Eli nopeasti hallille ja suoraan alkulämmittelyyn. Helppo aamuverkka ja suoraan sieltä syömään.

Huonetoverini lähti foil harjoituksiin jotka alkoivat muutaman tunnin ennen omiani.  Joten jäin huoneeseeni yksin. Aloin tarkastella vähän paikkoja ja tajusin, ettei mikään huoneessa ole kiinnitetty. Kun vedät kaapista niin jää ovi käteen, työnnät suihkukaapin ovea ja se kaatuu päällesi, yrität sulkea ovea ja saranat hajoavat. Eli parikymmentä minuuttia meni siihen kun puuha-petenä yritin saada paikkaa kuntoon  ettei kaikki räjähtäisi kun joku avaisi ikkunan. Ja sitten kun sain tuon kaiken tehtyä niin menin koneelle. Eilen netti toimi vielä melko hyvin pienen sähellyksen jälkeen, mutta tänään sitä vaivasi joku. Ensiksi se sanoo, ettei löydy nettiä, sen jälkeen ettei nettiin voida yhdistää. Tämän jälkeen kun olet saanut yhdistettyä itsesi nettiin alkaa se valittaa ettei palvelinta löydy. Ja kun olet mennyt nurkkaan josta olet löytänyt toimivan signaalin ja rukoillut Ugandan sammakkojumalaa ja jos kuu on oikeassa linjassa plutoon nähden, niin ehkä sen jälkeen pystyt käymään feisbuukissa. Tätäkin kirjoittaessa istun nurkassa kenkähyllyn päällä toivoen, että netti pysyy avonaisena jotta pystyisin tämän viestin edes lähettämään.

Sitten iltatreeneihin jotka olivat pelkästään kaikki vastaan kaikki ottelut, eli ei mitään erikoista. Tämän jälkeen syömään, huoneeseen katsomaan leffa ja sitten nukkumaan.