Aamulla vähän liian aikaisella herätyksellä ja melkein suoraan lentokentälle. Onneksi lennot menivät ilman ongelmia ja pääsin Venäjälle.

Kentällä sain vastaani muutama venäläistä opasta jotka veivät minut autolle. Kentältä oli hotelliin noin tunnin matka. Tässä ajassa ehdin jo lukea ensimmäisen Coelhon kirjani.

Hotelli oli Moskovan laidalla paikassa joka vaikuttaa erittäin vähän asutulta. Huoneeni on mukava pieni koppi, tosin sänkyjen kokoaikainen nitisevä valitus ärsyttää vähäsen. Pääsin olemaan huoneessa yksin vain pari tuntia kun  sisään asteli Latvialainen huonetoverini. Hän vaikuttaa mukavalta vaikka puhuukin erittäin vähän.

Ongelmat alkoivat tosin tämän jälkeen, sillä tajusimme ettei kumpikaan meistä tiedä milloin ruoka alkaa. Emme myöskään tienneet milloin treenit alkavat huomenna. Menimme alakertaan kysymään respan henkilöiltä tietävätkö he mitään,  ja pitkän keskustelun jälkeen saimme tietoomme iltapalan alkamisajan. Iltapala oli hyvää mutta tässä kirjoitellessani en vieläkään tiedä milloin tulisi huomenna herätä jos haluaisimme ehtiä treeneihin. Joten päätimme vain herätä joskus aamulla ja toivoa että aamupalan aikana tulisi jonkinlaista tietoa aikatauluista. Jos ei niin ainakin lähellä on kauppa josta voimme ostaa vähän evästä elokuvaa varten…