Matka Saksaan meni ongelmitta ja pääsimme hyvissä ajoin hotellille, tämä toi hyvin aikaa matkustaa keskustaan katsomaan kaupunkia.

Kisat alkoivat melko huonosti, koska kisäjärjestäjät eivät pystyneet kertomaan kisan alusta tai kisa-alueesta mitään. Tämä tieto tuli vasta muutama minuutti ennen otteluiden alkua.
Alkuerät tosin menivät erittäin hyvin ja voitin 11 alkuerä ottelusta 10 ottelua. Olin tämän jälkeen rankingissa 12.
Ensimmäinen cup kierros oli ruotsalaista Bergdahlia vastaan ja ottelu oli tiukka viimeisiin sekunteihin asti. Voitin ottelun 14-13 ajan loppuessa.
Toinen cup kierros olin unkarilaista Gyorgyitä vastaan. Tämäkin ottelu oli tiukka aivan viime hetkiin asti. Olimme 9-8 tilanteessa kun oli vain parikymmentä sekunttia aikaa jäljellä.
Ajan loppuessa minun oli pakko yrittää ottaa hänet kiinni mutta ikävä kyllä hän oli vahvempi ottelija, joten en saanut häntä kiinni ja hän lopulta voitti minut.
Viimeinen cup oli Romanialaista vastaan. Yllätys yllätys, tämäkin ottelu oli viime hetkistä kiinni ja menimme jatko ajalle 14-14 tilanteessa. Hyökkäsin, mutta hän sai otettua miekkani kiinni ja sai viimeisen pisteen. Lopputulokseni oli 42 yli kahdensadanviidenkymmenen miekkailijan joukossa.

Olin tyytyväinen tulokseeni. Minua harmitti hieman että jokaisen ottelun jonka hävisin, olisi ollut mahdollista voittaa.